ЗАПЛАНОВАНА родючість

ЗАПЛАНОВАНА родючість 5 березня 2018 р., Агробізнес Сьогодні

Українських аграріїв сьогодні складно вже чимось здивувати. То нові податки, то три місяці поспіль без дощів, то різкі коливання національної валюти — турбот не бракує.

Разом з тим, багато хто з нас навіть не підозрює, що у глобальному вимірі саме територія Північного Причорномор’я є найперспективнішою локацією для вирощування та збуту врожаю. Річ у тім, що найбільшим світовим споживачем зернових та олійних культур виступатимуть ринки Південно-Східної Азії, і потреба у них зростатиме з кожним роком. А відстань від українських портів, хоча це й уявляється неймовірним, є найкоротшою до портів Китаю та Індії у порівнянні з іншими крупними гравцями світового ринку зерна.

Останні статті

16 сер

РЕГЕНЕРАТИВНЕ ЗЕМЛЕРОБСТВО - шлях до поліпшення ґрунтів та зменшення собівартості виробництва

Нині у світі запит на ґрунтоощадні технології у сільському господарстві стає все більшим - для багатьох аграріїв, зокрема і в Україні, є очевидним, що інтенсивне сільське господарство призвело до поступового фізичного і біологічного руйнування ґрунту. До того ж регенеративне землеробство здатне не лише поліпшити стан ґрунтів, а і є економічно вигідним, що в теперішніх умовах особливо актуально. У цьому переконує й досвід компанії "Суффле Агро Україна", яка реалізує проект SOILTEQ.

2 лип

Дні поля «Суффле Агро Україна»: залучаючи аграріїв до інновацій

Цьогорічний сезон випробовує аграріїв по повній. Рясні дощі у поєднанні з високою температурою створюють такі умови, коли без правильного підбору сортів та якісного захисту не обійтись. Допомогти аграріям зорієнтуватися у сучасному ринку насіннєвого матеріалу та ЗЗР, проконсультувати стосовно конкретної ситуації на полі та познайомити з новинками — це було метою Днів поля «Суффле Агро Україна», які відбулися у червні 2019 року.

Новини

21 бер

Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв

Ощадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродоб...

Дізнатися більше
11 бер

Новий КАТАЛОГ 2024

До вашої уваги - Каталог 2024, у якому ми зібрали інформацію про усі продукти і послуги Суффле Агро:

  • продукти для живлення, захисту та ефективно...
Дізнатися більше
Усі новини

Відео

Усі відео