РЕГЕНЕРАТИВНЕ ЗЕМЛЕРОБСТВО - шлях до поліпшення ґрунтів та зменшення собівартості виробництва

РЕГЕНЕРАТИВНЕ ЗЕМЛЕРОБСТВО - шлях до поліпшення ґрунтів та зменшення собівартості виробництва 16 серпня 2022 р., Ukrainian FARMER

Нині у світі запит на ґрунтоощадні технології у сільському господарстві стає все більшим - для багатьох аграріїв, зокрема і в Україні, є очевидним, що інтенсивне сільське господарство призвело до поступового фізичного і біологічного руйнування ґрунту. До того ж регенеративне землеробство здатне не лише поліпшити стан ґрунтів, а і є економічно вигідним, що в теперішніх умовах особливо актуально. У цьому переконує й досвід компанії "Суффле Агро Україна", яка реалізує проект SOILTEQ.

Останні статті

2 лип

Дні поля «Суффле Агро Україна»: залучаючи аграріїв до інновацій

Цьогорічний сезон випробовує аграріїв по повній. Рясні дощі у поєднанні з високою температурою створюють такі умови, коли без правильного підбору сортів та якісного захисту не обійтись. Допомогти аграріям зорієнтуватися у сучасному ринку насіннєвого матеріалу та ЗЗР, проконсультувати стосовно конкретної ситуації на полі та познайомити з новинками — це було метою Днів поля «Суффле Агро Україна», які відбулися у червні 2019 року.

15 бер

Максимальне зближення: репортаж із семінарів Суффле Агро Україна

Soufflet — компанія з давніми традиціями. Заснована майже 100 років тому, сьогодні вона представлена у 20 країнах світу. В Україні ж дочірнє підприємство — «Суффле Агро» працює вже понад 11 років. Окрім дистриб’юторської діяльності, зернотрейдингу, український підрозділ має також потужності для переробки. Загалом, компанія націлена на розбудову та поглиблення співпраці з сільгоспвиробниками в усіх регіонах, вивчення їх проблем та актуальних викликів з метою надання максимально ефективного супроводу та підтримки.

Новини

13 тра

НОВА АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД СУФФЛЕ ДЛЯ ПІДСИЛЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНГІЦИДІВ

Наближається активна фаза внесення фунгіцидів, що вимагає максимальної пильності під час операцій живлення і захисту культур.

Пам'ятаючи про те, щ...

Дізнатися більше
21 бер

Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв

Ощадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродоб...

Дізнатися більше
Усі новини

Відео

Усі відео