Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв

Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв 21 березня 2024 р., Product

Ощадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродобрив.

Програма включає весь асортимент насіння соняшника і кукурудзи бренду SOUFFLET SEEDS та портфоліо мікродобрив лінійки FERTEQ, що містить повний спектр мікроелементів для усіх основних культур.

Відсоткова ставка за позиками становить від 0,01% річних у гривні на строк до 12 місяців – наразі, це ексклюзивна пропозиція на ринку. Відсоткова ставка залежить від графіка погашення, терміну кредитування та наявності застави. Сума кредиту без застави за рахунок державної гарантії – до 6 млн грн. Максимальна сума кредитування становить 20 млн грн. Комісія за видачу відсутня.

Щоб подати заявку на участь, фермерам слід звертатись до тпредставника Суффле Агро у своєму регіоні.

Перевагами програми є пріоритетний розгляд заявки, скорочений час прийняття рішення щодо кредитування та онлайн-відповідь без необхідності відвідування установи банку. Позичальник надає спрощений перелік фінансових документів і отримує оперативну комунікацію зі співробітником, відповідальним за партнерські програми на регіональному рівні.

«Цей час для багатьох агровиробників – надскладне випробування, тому Ощад бере на себе зобов'язання бути поруч із ними, пройти весь шлях і вистояти разом. Для спрощення цього шляху ми розширюємо спектр партнерських програм для підприємців із такими провідними компаніями, як Суффле Агро Україна, що передбачають фінансування на пільгових умовах для відновлення та розвитку бізнесу», – зазначила Наталя Буткова-Вітвіцька, членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за мікро-, малий та середній бізнес.

«У новому сезоні наша компанія вийшла на ринок із низкою спеціальних пропозицій, що мають на меті надання аграріям усіх можливостей для отримання високого врожаю. Однією з них є партнерська програма з Ощадбанком, яка передбачає кредитування купівлі насіння і мікродобрив виробництва Суффле Агро. Я впевнена, що вона дозволить виробникам не лише залучити вкрай необхідне фінансування, а й допоможе вдало провести посівну кампанію та виконати всі необхідні операції з живлення», – прокоментувала Тетяна Яценко, директорка Суффле Агро. 

Для забезпечення потреб аграріїв, у тому числі посівної кампанії, Ощадбанк з початку повномасштабного вторгнення надав кредитів на загальну суму 16,7 млрд грн.

Останні новини

11 бер

Новий КАТАЛОГ 2024

До вашої уваги - Каталог 2024, у якому ми зібрали інформацію про усі продукти і послуги Суффле Агро:

  • продукти для живлення, захисту та ефективно...
Дізнатися більше
1 бер

Рішення для швидкого старту і розвитку озимих зернових

Минулої осені під час посіву господарства стикнулися з дефіцитом вологи у ґрунті та відсутністю тривалих опадів, що у подальшому вплинуло на сходи ...

Дізнатися більше

Ланцюжок діяльності

Дізнайтеся більше про нашу діяльність
Більше

Розташування

Карта Суффле
Посилання

Відео

Усі відео