Останніми роками пивоварний ячмінь стає все більш привабливою фінансово та цікавою аграріям культурою. Його вирощують і досвідчені «ячменезнавці», й початківці. Це досить тонка культура, котра потребує специфічного підходу та вимагає знання певних нюансів у технології.
Тож фахівці з Cуффле Агро Україна вирішили поділитися власним багатим досвідом з іншими аграріями, розповівши про вже напрацьовану за майже два десятки років технологію вирощування пивоварного ячменю з урахуванням кліматичних умов двох останніх років.
Читати далі
Нині у світі запит на ґрунтоощадні технології у сільському господарстві стає все більшим - для багатьох аграріїв, зокрема і в Україні, є очевидним, що інтенсивне сільське господарство призвело до поступового фізичного і біологічного руйнування ґрунту. До того ж регенеративне землеробство здатне не лише поліпшити стан ґрунтів, а і є економічно вигідним, що в теперішніх умовах особливо актуально. У цьому переконує й досвід компанії "Суффле Агро Україна", яка реалізує проект SOILTEQ.
Цьогорічний сезон випробовує аграріїв по повній. Рясні дощі у поєднанні з високою температурою створюють такі умови, коли без правильного підбору сортів та якісного захисту не обійтись. Допомогти аграріям зорієнтуватися у сучасному ринку насіннєвого матеріалу та ЗЗР, проконсультувати стосовно конкретної ситуації на полі та познайомити з новинками — це було метою Днів поля «Суффле Агро Україна», які відбулися у червні 2019 року.
Наближається активна фаза внесення фунгіцидів, що вимагає максимальної пильності під час операцій живлення і захисту культур.
Пам'ятаючи про те, щ...
Дізнатися більшеОщадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродоб...
Дізнатися більше