АЗОТ - сприяє покращенню якості урожаю зернових і підвищує клас зібраної пшениці, є головною складовою білкового синтезу.
Ознаки дефіциту азоту: затримка росзвитку рослини і регресія міжвузлів, коротке стебло і пожовтіння кінчиків старих листків. Пожовтіння має форму латинської "V" вздовж центральної вени, крім того виникає почервоніння стебел і листових піхв.
СІРКА - оптимізовує ефективність азоту на посівах, покращує білковий синтез і якість врожаю.
Ознаки дефіциту сірки: з'являється під час кущення і призводить до уповільнення росту і пожовтіння листя, яке починається з кінчика і поширюється до всієї волоті. Виникає на легко-проникних грунтах, в умовах вологої зими та при низькому рівні мінералізації